Produktbild
Fuchsia Dunlop

Shark's Fin and Sichuan Pepper

A sweet-sour memoir of eating in China

Ebook (EPUB Format)

A modern classic by Britain's foremost expert on Chinese food.Follow Fuchsia on her fascinating journey of discovery as she explores China and its culture through first-hand experiences of the country's extraordinary culinary customs. The award-winning cook and food writer vows to eat everything offered to her on arriving in China (however unusual!), covering an eclectic range of weird and wonderful dishes, from dog meat, civet cats, scorpions and rabbit heads, to the ovarian fat of the snow frog! In this unforgettable food and travel memoir spanning the vibrant markets of Sichuan to the desert oases of Xinjiang, Fuchsia seeks to discover if… Mehr

CHF 10.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4464-8929-1
  • EAN: 9781446489291
  • Produktnummer: 16169391
  • Verlag: Ebury Digital
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 2'057 KB

Über den Autor


Fuchsia Dunlop

13 weitere Werke von Fuchsia Dunlop:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.