Sam Hart
Modern Spanish Cooking
Buch
Introduces a variety of Spanish cuisine with its emphasis on fresh ingredients and enticing flavour combinations. With over 120 recipes, this cookbook presents interesting features on Spanish food culture, special cooking methods, and Spanish ingredients. It also includes photographs that make it easy to present the dishes authentically at home.
CHF 35.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Hart, Eddie
- ISBN: 978-1-84400-293-1
- EAN: 9781844002931
- Produktnummer: 22441344
- Verlag: Quadrille Publishing Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2006
- Seitenangabe: 176 S.
- Masse: H25.8 cm x B21.5 cm x D1.9 cm 878 g
- Abbildungen: 80 colour photographs
- Gewicht: 878
- Sonstiges: General (US: Trade)
54 weitere Werke von Sam Hart:
Ebook (EPUB Format)
CHF 1.30
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.