Produktbild
Peter P. Greweling

Chocolates and Confections

Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner

Buch

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

CHF 99.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: The Culinary Institute of America (CIA)
  • ISBN: 978-0-470-42441-4
  • EAN: 9780470424414
  • Produktnummer: 19356045
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 544 S.
  • Masse: H28.5 cm x B22.6 cm x D4.1 cm 2'010 g
  • Auflage: 2nd Edition
  • Gewicht: 2010
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.