Produktbild
Elizabeth David

English Bread and Yeast Cookery

Buch

Elizabeth David was the best food writer of her time, and even today is considered to be without peer. ENGLISH BREAD AND YEAST COOKERY was first published by Viking in 1977. Elizabeth David died in 1992.

CHF 28.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-14-029974-8
  • EAN: 9780140299748
  • Produktnummer: 17592722
  • Verlag: Penguin Books Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 624 S.
  • Masse: H20.2 cm x B13.4 cm x D4.1 cm 440 g
  • Abbildungen: line illustrations
  • Gewicht: 440

Über den Autor


Elizabeth David was the best food writer of her time, and even today is considered to be without peer. ENGLISH BREAD AND YEAST COOKERY was first published by Viking in 1977. Elizabeth David died in 1992.

39 weitere Werke von Elizabeth David:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.