Elizabeth David
English Bread and Yeast Cookery
Buch
Elizabeth David was the best food writer of her time, and even today is considered to be without peer. ENGLISH BREAD AND YEAST COOKERY was first published by Viking in 1977. Elizabeth David died in 1992.
CHF 28.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-14-029974-8
- EAN: 9780140299748
- Produktnummer: 17592722
- Verlag: Penguin Books Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 624 S.
- Masse: H20.2 cm x B13.4 cm x D4.1 cm 440 g
- Abbildungen: line illustrations
- Gewicht: 440
Über den Autor
Elizabeth David was the best food writer of her time, and even today is considered to be without peer. ENGLISH BREAD AND YEAST COOKERY was first published by Viking in 1977. Elizabeth David died in 1992.
39 weitere Werke von Elizabeth David:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.