Produktbild
Angelo (Hrsg.) Basile

Acetic Acids

Chemical Properties, Production & Applications

Buch

This book provides some important aspects of acetic acid, especially those concerning its recent use and applications, including the fermentation process of ethanol with acetic acid bacteria, its use in meat preservation, medicinal effects of acetic acid, as well as health and safety considerations. Other aspects include the properties of auxins, an important category of acetic acids influencing a number of physiological and developmental processes in plants, the characterisation of the synthesis, structural and vibrational properties of three quinoline acetic acid derivatives with potential biological activities and the use of acetic acid in… Mehr

CHF 315.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62948-217-0
  • EAN: 9781629482170
  • Produktnummer: 17726220
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 213 S.
  • Masse: H25.8 cm x B18.0 cm x D1.8 cm 558 g
  • Gewicht: 558
  • Sonstiges: Professional & Vocational

54 weitere Werke von Angelo (Hrsg.) Basile:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.