Produktbild
Paula Lambert

The Cheese Lover's Cookbook and Guide

Over 100 Recipes, with Instructions on How to Buy

Buch

CHF 28.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4516-9252-5
  • EAN: 9781451692525
  • Produktnummer: 12485935
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Ausstattung: Trade Paperback
  • Masse: H23.5 cm x B18.7 cm x D2.5 cm 538 g
  • Gewicht: 538

Über den Autor


Paula Lambert founded the Mozzarella Company in Dallas in 1982, and has been creating and producing award-winning artisanal and specialty cheeses for restaurants and gourmet outlets all over America ever since. She teaches cooking classes across the country as well as in France, and is the author of The Cheese Lover's Cookbook and Guide. She lives in Dallas, Texas.

23 weitere Werke von Paula Lambert:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.