Produktbild
John Douillard

Eat Wheat

A Scientific and Clinically-Proven Approach to Safely Bringing Wheat and Dairy Back Into Your Diet

Buch

Are you gluten-free or dairy-free? If so, you might not have to be. Eat Wheat is a scientific and clinically-proven approach to addressing food intolerances. After 3.4 million years of eating wheat and only 500,000 years of hunting meat, we are actually genetically better equipped to eat wheat than meat. This book is your guide to safely bringing wheat and dairy back into your diet.

CHF 46.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-68350-011-7
  • EAN: 9781683500117
  • Produktnummer: 19874856
  • Verlag: Morgan James Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 318 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.3 cm 643 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 643

Über den Autor


Dr. John Douillard, DC, CAP is the creator of LifeSpa.com---the leading Ayurvedic and natural health website. He is the former Director of Player Development and nutrition counselor for the New Jersey Nets NBA team, author of six books, a repeat Dr. Oz Show guest and featured in dozens of national publications.

16 weitere Werke von John Douillard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.