Produktbild
Min (Hrsg.) Zhang

Handbook of Drying of Vegetables and Vegetable Products

Ebook (PDF Format)

This handbook provides a comprehensive overview of the processes and technologies in drying of vegetables and vegetable products. The Handbook of Drying of Vegetables and Vegetable Products discusses various technologies such as hot airflow drying, freeze drying, solar drying, microwave drying, radio frequency drying, infrared radiation drying, ultrasound assisted drying, and smart drying. The book's chapters are clustered around major themes including drying processes and technologies, drying of specific vegetable products, properties during vegetable drying, and modeling, measurements, packaging & safety. Specifically, the book covers d… Mehr

CHF 56.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bhandari, Bhesh (Hrsg.) / Fang, Zhongxiang (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4987-5387-6
  • EAN: 9781498753876
  • Produktnummer: 23812881
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 554 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 14'551 KB
  • Abbildungen: 159 schwarz-weiße Abbildungen, 38 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


106750174

30 weitere Werke von Min (Hrsg.) Zhang:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.