Produktbild
Xiaohui Liu

Foodscapes of Chinese America

The Transformation of Chinese Culinary Culture in the U.S. since 1965

Ebook (EPUB Format)

This book explores the transformation of Chinese food in the U.S. after 1965 from a cultural perspective. The author asks how Chinese food reflects the racial relation between the Chinese community and the mainstream white society and investigates the symbolic meanings as well as the cultural functions of Chinese food in America. She argues that food is not only a symbol that mirrors social relations, but also an agent which causes social and cultural change. A particular geographic focus of this book is California.

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-3-653-95281-0
  • EAN: 9783653952810
  • Produktnummer: 25680818
  • Verlag: Peter Lang GmbH, Internationaler Verlag der Wissenschaften
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 0 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 11'228 KB

Über den Autor


Xiaohui Liu studied at Fudan University (China) and Ludwig Maximilian University of Munich (Germany). Her main fields of research are Immigration Studies and Food Studies.

15 weitere Werke von Xiaohui Liu:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.