Produktbild
David Walpuck

What Consumers Should Know about Food Safety

Buch

A collection of twenty-five true, eye opening, educational, and entertaining short stories about some of our worst food nightmares in and out of a retail food service environment. Highlighting the problems while offering solutions, this book is a must read for today's consumer.The reported statistics on foodborne illness alone from the Centers for Disease Control and Prevention are cause for concern; the annual cost from medical bills and lost job productivity is estimated to be 15 billion dollars. Every year there are 1,000 disease outbreaks, 48 million people (1 out of 6) infected, 128,000 hospitalizations, and 3,000 deaths are attributed t… Mehr

CHF 20.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Radocaj, Cortney (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-68114-221-0
  • EAN: 9781681142210
  • Produktnummer: 19181203
  • Verlag: Anaphora Literary Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 94 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.5 cm 150 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 150

1 weiteres Werk von David Walpuck:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.