Produktbild
Dana Goodyear

Anything That Moves: Renegade Chefs, Fearless Eaters, and the Making of a New American Food Culture

Buch

The popular New Yorker writer combines the style of Mary Roach with the on-the-ground food savvy of Anthony Bourdain.Dana Goodyear's narrative debut is a highly entertaining, revelatory look into the raucous, strange, fascinatingly complex world of contemporary American food culture. At once an uproarious behind-the-scenes adventure and a serious attempt to understand the implications of an emergent new cuisine, it introduces a cast of compelling and unexpected characters—from Los Angeles Times critic Jonathan Gold, to a high-end Las Vegas purveyor of rare and exotic ingredients, to the traffickers and promoters of raw milk and other forbidde… Mehr

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-59463-287-7
  • EAN: 9781594632877
  • Produktnummer: 23997870
  • Verlag: Riverhead
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 258 S.
  • Masse: H21.7 cm x B14.0 cm x D1.9 cm 236 g
  • Gewicht: 236
  • Sonstiges: Ab 18 J.

Über den Autor


Dana Goodyear is a staff writer for The New Yorker. She teaches at the University of Southern California.

6 weitere Werke von Dana Goodyear:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.