Produktbild
Jian (Hrsg.) Chen

Solid State Fermentation for Foods and Beverages

Ebook (PDF Format)

Although one of the oldest microbial technologies used in food processing, solid-state fermentation (SSF) had, until recently, fallen out of favor. However, based on a series of established mathematical models, new design concepts for SSF bioreactors and process control strategies have been proposed, allowing SSF technology to reach new levels. Sol

CHF 77.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Zhu, Yang (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4398-4497-7
  • EAN: 9781439844977
  • Produktnummer: 16986120
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 22'355 KB

Über den Autor


Jian Chen is a Professor of Fermentation Engineering at Jiangnan University in Wuxi, China. Yang Zhu is Senior Scientist at TNO Quality of Life, Zeist, The Netherlands.

30 weitere Werke von Jian (Hrsg.) Chen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.