Jian (Hrsg.) Chen
Solid State Fermentation for Foods and Beverages
Ebook (PDF Format)
Although one of the oldest microbial technologies used in food processing, solid-state fermentation (SSF) had, until recently, fallen out of favor. However, based on a series of established mathematical models, new design concepts for SSF bioreactors and process control strategies have been proposed, allowing SSF technology to reach new levels. Sol
CHF 77.40
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Zhu, Yang (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4398-4497-7
- EAN: 9781439844977
- Produktnummer: 16986120
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 408 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 22'355 KB
Über den Autor
Jian Chen is a Professor of Fermentation Engineering at Jiangnan University in Wuxi, China. Yang Zhu is Senior Scientist at TNO Quality of Life, Zeist, The Netherlands.
30 weitere Werke von Jian (Hrsg.) Chen:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.