Produktbild
Alfredo (Hrsg.) Cassano

Integrated Membrane Operations

in the Food Production

Buch

This comprehensive reference work describes in an instructive manner the combination of different membrane operations such as enzyme membrane reactors (EMR's), microfiltration (MF), ultrafiltration (UF), reverse osmosis (RO), nanofiltration (NF) and osmotic distillation (OD) is studied in order to identify their synergistic effects on the optimization of processes in agro-food productions (fruit juices, wines, milk and vegetable beverages) and wastewater treatments within the process intensification strategy. The introduction to integrated membrane operations is followed by applications in the several industries of the food sector, such as v… Mehr

CHF 140.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Drioli, Enrico (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-11-028467-6
  • EAN: 9783110284676
  • Produktnummer: 14557490
  • Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 375 S.
  • Masse: H24.6 cm x B17.4 cm x D2.5 cm 839 g
  • Abbildungen: 200 Schwarz-Weiß- und 50 farbige Abbildungen, 50 Schwarz-Weiß- Tabellen, 50 Schwarz-Weiß- Fotos, 100 Schwarz-Weiß- Zeichnungen
  • Gewicht: 839

Über den Autor


Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.

10 weitere Werke von Alfredo (Hrsg.) Cassano:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.