Produktbild
Josefa Salete (Hrsg.) Barbosa Cavalcanti

Labor Relations in Globalized Food

Buch

In recent years labor relations have altered significantly and new and more serious forms of labor marginalization and control have emerged. This book looks at labor in agriculture and food in a global era by studying salient characteristics of the conditions and use of labor in global agri-food. Written by experienced and also emerging scholars, the chapters present a wealth of empirical data and robust theorizations that allow readers to grasp the complexity of this topic. The volume stresses the new and emerging dimensions of labor and its continuous importance under globalization. Relevant to those studying the use and position of labor i… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bonanno, Alessandro (Hrsg.) / Marsden, Terry (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78350-711-5
  • EAN: 9781783507115
  • Produktnummer: 21702210
  • Verlag: Emerald Group Publishing Limited
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 346 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.3 cm 654 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 654

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.