Produktbild
Richard Olney

Simple French Food

Ebook (PDF Format)

First published in the 1970s to critical acclaim Richard Olney's &quote;Simple French Food&quote; follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as &quote;Elizabeth David Classics&quote; and &quote;Charcuterie and French Pork Cookery&quote;. In &quote;Simple French Food&quote; he gives us the best of cuisine bourgeoise: the food that is cooked daily in French households where the tradition of eating well has never been lost. His recipes include hearty soups, vegetable gratins, terrines, pates, fish stews,… Mehr

CHF 16.10

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-909808-51-5
  • EAN: 9781909808515
  • Produktnummer: 22563696
  • Verlag: Grub Street Cookery
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 17'213 KB

13 weitere Werke von Richard Olney:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.