Produktbild
Hiro Sone

Visual Guide to Sushi-Making at Home

Ebook (PDF Format)

Finally, an all-inclusive, visual handbook for sushi lovers who want to make sushi affordably and confidently at home! This gorgeously accessible book includes popular sushi, sashimi, and sushi-style recipes by Hiro Sone, a Japaneseborn and classically trained James Beard Award-winning chef. More than 175 photographs feature beautifully finished nigiri, rolls, and ingredients in step-by-step sequences that visually demonstrate basic sushi cuts and shaping fundamentals. Packed with essential sushi knowledge-including profiles of the 65 fish and other key ingredients of sushi, recipes for staples such as dashi, and lessons in basic beverage pai… Mehr

CHF 32.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4521-3039-2
  • EAN: 9781452130392
  • Produktnummer: 22576996
  • Verlag: Chronicle Books LLC
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 12'981 KB

Über den Autor


Hiro Sone and Lissa Doumani are chefs whose California restaurants include Terra in St. Helena and Ame in San Francisco. They live in Napa and San Francisco.

3 weitere Werke von Hiro Sone:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.