Chi-Tang Ho
Oriental Foods and Herbs: Chemistry and Health Benefits
Buch
This book discusses the modern chemical research on Oriental functional foods and herbal products. Emphasis is placed on the application of modern scientific technology to assure the efficacy and safety of functional foods and nutraceutical supplements.
CHF 138.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lin, Jen-Kun (Hrsg.) / Zheng, Quin Yi (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3841-1
- EAN: 9780841238411
- Produktnummer: 22666428
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 360 S.
- Masse: H23.1 cm x B16.5 cm x D2.6 cm 662 g
- Reihenbandnummer: 859
- Gewicht: 662
28 weitere Werke von Chi-Tang Ho:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.