Produktbild
Massimo Montanari

Food is Culture

Buch

Elegantly written by a distinguished culinary historian, Food Is Culture explores the innovative premise that everything having to do with food& mdash;its capture, cultivation, preparation, and consumption& mdash;represents a cultural act. Even the choices made by primitive hunters and gatherers were determined by a culture of economics (availability) and medicine (digestibility and nutrition) that led to the development of specific social structures and traditions.Massimo Montanari begins with the invention of cooking which allowed humans to transform natural, edible objects into cuisine. Cooking led to the creation of the kitchen,… Mehr

CHF 54.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Sonnenfeld, Albert (Übers.)
  • ISBN: 978-0-231-13790-4
  • EAN: 9780231137904
  • Produktnummer: 2402071
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 168 S.
  • Masse: H19.6 cm x B16.2 cm x D1.8 cm 318 g
  • Gewicht: 318
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Massimo Montanari

19 weitere Werke von Massimo Montanari:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.