Making Mead
A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser
A guide to making the alcoholic drink made with fermenting honey and water with yeast: mead. A staple of Celtic, Anglo-Saxon, Medieval and Renaissance Britain, it features 42 recipes.
CHF 12.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Duncan, Peter
- ISBN: 978-0-900841-07-1
- EAN: 9780900841071
- Produktnummer: 13089835
- Verlag: Special Interest Model Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 64 S.
- Masse: H20.8 cm x B14.6 cm x D1.0 cm 141 g
- Abbildungen: b&w photos and illus
- Gewicht: 141
3 weitere Werke von Bryan Acton:
Bewertungen
Anmelden