Produktbild
James E. Rice

Judging Poultry for Production

Buch

This vintage book contains a detailed treatise on judging poultry and poultry production, with information on judging, culling, breeding, and much more besides. Much of the information contained here is timeless, and will be of much value to the modern poultry breeder with an interest in this subject. The chapters of this book include: 'The History of Judging Poultry for Production', 'Physiology of Egg Production', 'Pigmentation and Its Relation to Production', 'Molt and Its Relation to Production', 'The Head and Its Relation to Production', 'The Distribution of Egg Production as a Factor in Selection', etcetera. We are proudly republishing t… Mehr

CHF 42.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4465-2849-5
  • EAN: 9781446528495
  • Produktnummer: 10857203
  • Verlag: Herzberg Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 444 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D2.6 cm 589 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 589

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.