David M. Kaplan
Food Philosophy
An Introduction
Buch
This book is an introduction to the philosophical dimensions of food. David M. Kaplan shows how the different branches of philosophy contribute to a broader understanding of food and emphasizes how different narratives help us navigate the complex world of food.
CHF 145.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-231-16790-1
- EAN: 9780231167901
- Produktnummer: 31292067
- Verlag: Columbia University Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 240 S.
- Masse: H15.8 cm x B23.7 cm x D1.4 cm 460 g
- Gewicht: 460
- Sonstiges: Professional & Vocational
Über den Autor
David M. Kaplan is associate professor of philosophy at the University of North Texas, where he also directs the Philosophy of Food Project. He is editor of The Philosophy of Food (2012) and the Encyclopedia of Food and Agricultural Ethics, 2nd ed. (2019), among other works.
24 weitere Werke von David M. Kaplan:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.