Produktbild
David M. Kaplan

Food Philosophy

An Introduction

Buch

This book is an introduction to the philosophical dimensions of food. David M. Kaplan shows how the different branches of philosophy contribute to a broader understanding of food and emphasizes how different narratives help us navigate the complex world of food.

CHF 145.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-231-16790-1
  • EAN: 9780231167901
  • Produktnummer: 31292067
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H15.8 cm x B23.7 cm x D1.4 cm 460 g
  • Gewicht: 460
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


David M. Kaplan is associate professor of philosophy at the University of North Texas, where he also directs the Philosophy of Food Project. He is editor of The Philosophy of Food (2012) and the Encyclopedia of Food and Agricultural Ethics, 2nd ed. (2019), among other works.

24 weitere Werke von David M. Kaplan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.