Produktbild
Jo Pratt

The Flexible Vegetarian: Flexitarian recipes to cook with or without meat and fish

Buch

A balanced and flexible cookery book for vegetarians and meat-eaters, it covers international flavours and classic recipes.

CHF 35.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7112-3904-3
  • EAN: 9780711239043
  • Produktnummer: 22236045
  • Verlag: Quarto Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H25.2 cm x B18.4 cm x D2.5 cm 822 g
  • Gewicht: 822

Über den Autor


Jo Pratt is an award-winning writer, cook, food stylist and presenter. She is a best-selling author of seven cookbooks, including In the Mood for Food, The Flexible Vegetarian and most recently, The Flexible Pescatarian. Jo has worked with many high-profile chefs and brands including Marcus Waring, Jamie Oliver, Gary Rhodes.

100 weitere Werke von Jo Pratt:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.