Jo Pratt
The Flexible Vegetarian: Flexitarian recipes to cook with or without meat and fish
Buch
A balanced and flexible cookery book for vegetarians and meat-eaters, it covers international flavours and classic recipes.
CHF 35.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-7112-3904-3
- EAN: 9780711239043
- Produktnummer: 22236045
- Verlag: Quarto Publishing Group
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 192 S.
- Masse: H25.2 cm x B18.4 cm x D2.5 cm 822 g
- Gewicht: 822
Über den Autor
Jo Pratt is an award-winning writer, cook, food stylist and presenter. She is a best-selling author of seven cookbooks, including In the Mood for Food, The Flexible Vegetarian and most recently, The Flexible Pescatarian. Jo has worked with many high-profile chefs and brands including Marcus Waring, Jamie Oliver, Gary Rhodes.
100 weitere Werke von Jo Pratt:
Ebook (EPUB Format)
CHF 42.55
Ebook (PDF Format)
CHF 55.40
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.