Produktbild
Hongzhang Chen

Modern Solid State Fermentation

Theory and Practice

Buch

Modern Solid State Fermentation: Theory and Practice covers state-of-the-art studies in the field of solid state fermentation (SSF). In terms of different characteristics of microbial metabolites, this book catalogs SSF into two main parts: anaerobic and aerobic SSF. Based on the principles of porous media and strategies of process control and scale-up, which are introduced in the book, it not only presents a well-founded explanation of essence of solid state fermentation, but also their influence on microbial physiology. In addition, due to the rapid development of this field in recent years, inert support solid state fermentation is also ex… Mehr

CHF 221.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-94-017-8364-4
  • EAN: 9789401783644
  • Produktnummer: 18010913
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.8 cm 511 g
  • Auflage: 2013
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 511

Über den Autor


Dr. Hongzhang Chen is a Professor at Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, Beijing, China.

17 weitere Werke von Hongzhang Chen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.