Produktbild
Ronald E. Lacey

Automation for Food Engineering

Ebook (PDF Format)

In the past ten years electronics and computer technologies have significantly pushed forward the progress of automation in the food industry. The application of these technologies to automation for food engineering will produce more nutritious, better quality, and safer items for consumers. Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control explores the usage of advanced methods, such as wavelet analysis and artificial neural networks, to automated food quality evaluation and process control. It introduces novel system prototypes, such as machine vision, elastography, and the electronic nose, for food quality mea… Mehr

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-3902-3
  • EAN: 9781420039023
  • Produktnummer: 18420335
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

1 weiteres Werk von Ronald E. Lacey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.