Produktbild
Annie Hauck-Lawson

Gastropolis: Food and New York City

Buch

Whether you're digging into a slice of cherry cheesecake, burning your tongue on a fiery piece of Jamaican jerk chicken, or slurping the broth from a juicy soup dumpling, eating in New York City is a culinary adventure unlike any other in the world. Hosting the homeland flavors of more than two hundred countries, the city encourages a vibrant mix of communities and cultures that results in a smorgasbord of fusions and flavors. Cuban-Chinese restaurants, Russian banquet halls with sushi bars, Afghani restaurants that are both halal and kosher-these combinations would not be possible without New York's unparalleled cultural resources and the in… Mehr

CHF 39.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Deutsch, Jonathan / Lomonaco, Michael (Solist)
  • ISBN: 978-0-231-13653-2
  • EAN: 9780231136532
  • Produktnummer: 3858709
  • Verlag: Columbia Univ Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 343 S.
  • Masse: H26.1 cm x B18.4 cm x D2.9 cm 826 g
  • Gewicht: 826
  • Sonstiges: Ab 22 J.

Über den Autor


Annie Hauck-Lawson and Jonathan Deutsch

2 weitere Werke von Annie Hauck-Lawson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.