Produktbild
Alice Sherwood

Allergy-Free Cookbook

Ebook (PDF Format)

Whip up delicious, allergy-free food that everybody can enjoy with this easy-to-follow cookbook, now in ebookAlice Sherwood was thrown into the bewildering world of food allergies when her 2-year-old son was diagnosed with a severe nut and egg allergy. Frustrated with the bland allergy-free recipes on offer, she got to work in the kitchen to devise her own delicious dishes for the family. Discover over 100 recipes, from crusty bread and creamy ice-cream to melt-in-the mouth sponge cake, which are all adapted to exclude one or more of the big four allergens: eggs, diary, nuts and gluten. Pick up great ideas for snacks, light lunches, kids' par… Mehr

CHF 17.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4053-2621-6
  • EAN: 9781405326216
  • Produktnummer: 18617140
  • Verlag: Dorling Kindersley Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 23'257 KB

Über den Autor


Alice Sherwood

1 weiteres Werk von Alice Sherwood:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.