Produktbild
Christine McFadden

Flour

a comprehensive guide

Buch

CHF 44.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4729-4597-6
  • EAN: 9781472945976
  • Produktnummer: 23302529
  • Verlag: Absolute Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Masse: H23.5 cm x B17.2 cm x D3.2 cm 948 g
  • Abbildungen: Colour photographs to accompany the recipes
  • Gewicht: 948
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Christine McFadden is the author of 17 cookbooks. In 2010 Christine established her successful cookery school in Dorset, where class subjects include pastry, pies and pasta, and baking with gluten-free flours. As a qualified home economist, Christine has a fundamental understanding of the chemistry of flour, dietetics and nutrition, making her perfectly placed to author this definitive work. @TheDorsetFoodie

12 weitere Werke von Christine McFadden:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.