Produktbild
Christopher (Hrsg.) Carter

The Future of Meat Without Animals

Buch

Plant-based and cell-cultured meat, milk, and egg producers aim to replace industrial food production with animal-free fare that tastes better, costs less, and requires a fraction of the energy inputs. These products are no longer relegated to niche markets for ethical vegetarians, but are heavily funded by private investors betting on meat without animals as mass-market, environmentally feasible alternatives that can be scaled for a growing global population.This volume examines conceptual and cultural opportunities, entanglements, and pitfalls in moving global meat, egg, and dairy consumption toward these animal-free options. Beyond surface… Mehr

CHF 177.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Donaldson, Brianne (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78348-905-3
  • EAN: 9781783489053
  • Produktnummer: 19397554
  • Verlag: Rowman & Littlefield Publishers
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 368 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.6 cm 717 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 717

2 weitere Werke von Christopher (Hrsg.) Carter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.