Produktbild
Jing (Hrsg.) Lin

Food Allergens

Methods and Protocols

Buch

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies. The chapters in the book are divided into 4 parts: Part I discusses food allergen purification and production, and explores methods of producing recombinant food allergens in bacterial and yeast expression systems; Part II looks at allergen discovery, detection, and quantification covering 3 types of methods-DNA-, protein-, and cell-based methods; Part II… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Alcocer, Marcos (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-6923-4
  • EAN: 9781493969234
  • Produktnummer: 22067245
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 299 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D2.2 cm 787 g
  • Abbildungen: Book; 25 schwarz-weiße und 19 farbige Abbildungen, 19 farbige Tabellen, Bibliographie
  • Reihenbandnummer: 1592
  • Gewicht: 787

25 weitere Werke von Jing (Hrsg.) Lin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.