Produktbild
James E. Mcwilliams

A Revolution in Eating

How the Quest for Food Shaped America

Ebook (EPUB Format)

A colorful, spirited tour of culinary attitudes, tastes, and techniques throughout colonial America. Confronted by unfamiliar animals, plants, and landscapes, settlers in the colonies and West Indies found new ways to produce food. Integrating their British and European tastes with the demands and bounty of the rugged American environment, early Americans developed a range of regional cuisines. From the kitchen tables of typical Puritan families to Iroquois longhouses in the backcountry and slave kitchens on southern plantations, McWilliams portrays the grand variety and inventiveness that characterized colonial cuisine. As colonial America… Mehr

CHF 18.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-231-50348-8
  • EAN: 9780231503488
  • Produktnummer: 22651725
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 380 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 16'018 KB

Über den Autor


James E. McWilliams

2 weitere Werke von James E. Mcwilliams:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.