Produktbild
Gwendolyn Buell

The History, Processing and Health Effects of Chocolate from the Pre-Columbian Era to Present Day

Buch

This book covers the history of chocolate from the time of the Aztecs up until present day. It explores different cultural methods of chocolate production and processing, and also explores the use of child labor in cocoa production. In addition, this book provides detailed explanations of the different varieties of chocolate products. Project Webster represents a new publishing paradigm, allowing disparate content sources to be curated into cohesive, relevant, and informative books. To date, this content has been curated from Wikipedia articles and images under Creative Commons licensing, although as Project Webster continues to increase in s… Mehr

CHF 28.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-241-72562-4
  • EAN: 9781241725624
  • Produktnummer: 11467386
  • Verlag: Webster S Digital Serv S
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 158 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.9 cm x D0.9 cm 295 g
  • Gewicht: 295

51 weitere Werke von Gwendolyn Buell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.