Baking, Bourbon, and Black Drink
Foodways Archaeology in the American Southeast
Understanding and explaining societal rules surrounding food and foodways have been the foci of anthropological studies since the early days of the discipline. Baking, Bourbon, and Black Drink, however, is the first collection devoted exclusively to southeastern foodways analyzed through archaeological perspectives.
CHF 85.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Deter-Wolf, Aaron (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8173-1992-2
- EAN: 9780817319922
- Produktnummer: 27762143
- Verlag: The University of Alabama Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 248 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.0 cm
- Abbildungen: 33 black & white figures, 4 maps, 6 tables
- Sonstiges: Professional & Vocational
6 weitere Werke von Tanya M. (Hrsg.) Peres:
Bewertungen
Anmelden