Produktbild
Björn Frantzén

World-Class Swedish Cooking

Artisanal Recipes from One of Stockholm's Most Celebrated Restaurants

Buch

Includes descriptions, recipes, and photographs. This title also includes recipes such as: swedish crayfish with late autumn flower; pork with caramelized sesame, apples, carrots, and curry; roast duck glazed with white miso; white and green asparagus with cilantro, lime, and lemongrass; and salted caramel ice cream with chocolate.

CHF 32.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lindeberg, Daniel / Kallentoft, Mons (Vorb.)
  • ISBN: 978-1-62087-735-7
  • EAN: 9781620877357
  • Produktnummer: 14054415
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H27.9 cm x B20.0 cm x D3.0 cm 1'310 g
  • Gewicht: 1310

Über den Autor


Bjorn Frantzen and Daniel Lindeberg are two young Swedish chefs with an uncompromising culinary philosophy that has won them many international awards. Frantzen is head chef and co-owner of Frantzen/Lindeberg. Lindeberg is pastry chef and co-owner of Frantzen/Lindeberg.

1 weiteres Werk von Björn Frantzén:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.