Produktbild
Ajay K. (Hrsg.) Dalai

Algal Biorefinery

Developments, Challenges and Opportunities

Ebook (PDF Format)

This book enables readers to understand the theoretical aspects, key steps and scientific techniques with a detailed mechanism to produce biofuels from algae.Each chapter provides the latest developments and recent advancements starting from algal cultivation techniques to the production of value-added green fuels, chemicals and products with wide applications. The volume brings together a broad range of international and interdisciplinary experts, including chemical and biological engineers, biotechnologists, process engineers, environmentalists, pharmacists and nutritionists, to one platform to explore the beneficial aspects and challenges… Mehr

CHF 50.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Goud, Vaibhav V. (Hrsg.) / Nanda, Sonil (Hrsg.) / Borugadda, Venu Babu (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-041078-5
  • EAN: 9781000410785
  • Produktnummer: 35744581
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 35 schwarz-weiße Abbildungen, 35 schwarz-weiße Fotos, 40 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


Ajay K. Dalai is a Distinguished Professor and Canada Research Chair Department of Chemical and Biological Engineering at the University of Saskatchewan, Canada. Vaibhav V. Goud is a Professor in the Department of Chemical Engineering at the Indian Institute of Technology, India. Sonil Nanda is a Research Associate in the Department of Chemical and Biological Engineering at the University of Saskatchewan, Canada. Venu Babu Borugadda is a Postdoctoral Research Fellow in the Department of Chemical and Biological Engineering at the University of Saskatchewan, Canada.

7 weitere Werke von Ajay K. (Hrsg.) Dalai:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.