Produktbild
Elisabeth Johansson

Clean Cooking

More Than 100 Gluten-Free, Dairy-Free, and Sugar-Free Recipes

Buch

CHF 23.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Kleinschmidt, Wolfgang (Fotograf)
  • ISBN: 978-1-5107-0904-1
  • EAN: 9781510709041
  • Produktnummer: 19631807
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 160 S.
  • Masse: H25.0 cm x B20.3 cm x D2.2 cm 832 g
  • Abbildungen: 80 color photos
  • Gewicht: 832

Über den Autor


Elisabeth Johansson is pastry chef, food stylist, and cookbook author who has been following a gluten- and dairy-free diet for several years. She has fifteen cookbooks to her name, two of which, Mint and Chocolate and Food, Wine and Vanilla, have won the bronze medal at the Gourmand World Cookbook Awards. Johansson lives in Sweden.Wolfgang Kleinschmidt is one of Sweden's leading food photographers. He lives in Stockholm, Sweden.

4 weitere Werke von Elisabeth Johansson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.