Produktbild
The Culinary Institute of America (CIA)

Remarkable Service

Buch

A professional, highly trained staff offers a competitive advantage for all foodservice operations, from practical service skills (i.e., setting the table, serving the food, and presenting the check) to less tangible service skills (i.e., creating a welcoming space, exhibiting a helpful attitude, and anticipating customer needs). This revised edition has been thoroughly re-organized and updated with all-new photographs and includes new Scripts for Service Scenarios throughout to help servers practice real-world scenarios.

CHF 54.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-11687-6
  • EAN: 9781118116876
  • Produktnummer: 19160814
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Masse: H23.2 cm x B19.2 cm x D1.6 cm 954 g
  • Auflage: 3rd Edition
  • Gewicht: 954
  • Sonstiges: Professional & Vocational

22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (CIA):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.