The Culinary Institute of America (CIA)
Remarkable Service
Buch
A professional, highly trained staff offers a competitive advantage for all foodservice operations, from practical service skills (i.e., setting the table, serving the food, and presenting the check) to less tangible service skills (i.e., creating a welcoming space, exhibiting a helpful attitude, and anticipating customer needs). This revised edition has been thoroughly re-organized and updated with all-new photographs and includes new Scripts for Service Scenarios throughout to help servers practice real-world scenarios.
CHF 54.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-118-11687-6
- EAN: 9781118116876
- Produktnummer: 19160814
- Verlag: John Wiley & Sons Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 304 S.
- Masse: H23.2 cm x B19.2 cm x D1.6 cm 954 g
- Auflage: 3rd Edition
- Gewicht: 954
- Sonstiges: Professional & Vocational
22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (CIA):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.