Produktbild
The Culinary Institute of America

The Young Chef

Recipes and Techniques for Kids Who Love to Cook

Buch

These recipes are easy enough that beginners can try them with confidence, but are loaded with insider tips, fun facts, kitchen vocab, and other teaching moments so that more adventurous junior cooks can use them as a springboard to take their skills to the next level, express their culinary creativity, and have fun in the kitchen.

CHF 27.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-470-92866-0
  • EAN: 9780470928660
  • Produktnummer: 19198072
  • Verlag: Houghton Mifflin Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H22.9 cm x B20.3 cm x D1.3 cm 540 g
  • Abbildungen: Trade Paperback; Full color throughout
  • Gewicht: 540
  • Sonstiges: Ab 10 J.

Über den Autor


THE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA is the nation’s premier culinary college, offering degrees in culinary arts, baking and pastry arts, and culinary science. Mark Ainsworth is a chef-instructor at the CIA and parent of two teenage daughters.  

31 weitere Werke von The Culinary Institute of America:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.