Justus Liebig
Organic Chemistry in Its Applications to Agriculture and Physiology
Buch
Originally published in 1840, this early works is a fascinating look at chemical processes with much of the information still useful and practical today. Containing The Chemical Processes in the Nutrition of Vegetable and The Chemical Processes of Fermentation, Decay, and Putrefaction it will appeal greatly to any students studying the subject. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900's and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.
CHF 41.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4446-3136-4
- EAN: 9781444631364
- Produktnummer: 4828565
- Verlag: Kingman Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 404 S.
- Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D2.3 cm 537 g
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 537
70 weitere Werke von Justus Liebig:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.