Produktbild
Tom Fitzmorris

Tom Fitzmorris's New Orleans Food (Revised and Expanded Edition)

More Than 250 of the City's Best Recipes to Cook at Home

Buch

Restaurant critic and radio host Tom Fitzmorris, the Big Easy's top foodie, presents 250 great recipes to bring the taste of New Orleans to home kitchens everywhere

CHF 35.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lagasse, Emeril (Urheb.) / Allen, Rinne (Fotograf)
  • ISBN: 978-1-4197-2981-2
  • EAN: 9781419729812
  • Produktnummer: 23945971
  • Verlag: Abrams & Chronicle
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Ausstattung: 16-page insert
  • Masse: H22.9 cm x B17.7 cm x D2.5 cm 761 g
  • Abbildungen: farb. Abb.
  • Gewicht: 761

Über den Autor


Tom Fitzmorris is a New Orleans food critic, radio host, and author. He started The New Orleans MENU, a review of New Orleans dining, in 1977; 20 years later, the publication evolved into its current form as a daily Internet newsletter. Tom's radio show The Food Show, is broadcast every afternoon on WSMB 1350 AM. He is the former editor of the weekly newspaper Figaro, and the monthly New Orleans Magazine. Tom became a Certified Culinary Professional from IACP in 1986.      

5 weitere Werke von Tom Fitzmorris:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.