Produktbild
Edward Sanders

Professional Server, The

A Training Manual

Buch

For undergraduate Culinary and Hospitality courses that focus on dining room service training, and banquet, catering, and buffet service training Complete coverage of all aspects of dining room service, with real-life examples and updated information on technology in the industry. In The Professional Server, students get an introduction to the many aspects of being a professional server, and experienced servers get an excellent reference to consult for various techniques and service situations they face in their day-to-day work. This popular resource features easy-to-read, self-contained chapters, which flow in a logical sequence and allow… Mehr

CHF 129.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Giannasio, Marcella
  • ISBN: 978-0-13-455275-0
  • EAN: 9780134552750
  • Produktnummer: 21868875
  • Verlag: Pearson Education (US)
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H27.7 cm x B21.7 cm x D9.0 cm 519 g
  • Auflage: 3 ed
  • Gewicht: 519
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

12 weitere Werke von Edward Sanders:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.