Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.)
Feed Ingredients and Fertilizers for Farmed Aquatic Animals: Sources and Composition: Fao Fisheries and Aquaculture Technical Papers No. 540
Buch
Farmed fish and crustaceans are no different from terrestrial livestock in that their nutritional well-being and health is based on the ingestion and digestion of food containing 40 or so essential dietary nutrients, including specific proteins and amino acids, lipids and fatty acids, carbohydrates and sugars, minerals, vitamins, energy, and water.
CHF 38.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-106421-4
- EAN: 9789251064214
- Produktnummer: 28226476
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 221 S.
- Masse: 599 g
- Gewicht: 599
100 weitere Werke von Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.