The Road to Good Nutrition
This is a work of advocacy, whose prime objective is to inform people about the relationship between nutrition security and public health. It draws on the thinking and experience of a selected number of experts in the field of nutrition and public health. Collating up-to-the-minute information in a clear and accessible way, the book forms a 'one-stop information source', and paves the way for further, science-led publications in this field. 'The Road to Good Nutrition' puts the topic of nutrition security on the agenda of policy-makers, academics, private sector organizations and civil society, as well as of organizations dedicated to the nut…
Mehr
CHF 77.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V301:
Libri-Titel folgt in ca. 2 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Eggersdorfer, M. (Hrsg.) / Kraemer, K. (Hrsg.) / Ruel, M. (Hrsg.) / Ameringen, M. van (Hrsg.) / Biesalski, H. K. (Hrsg.) / Bloem, M. (Hrsg.) / Chen, J. (Hrsg.) / Lateef, A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-318-02549-1
- EAN: 9783318025491
- Produktnummer: 15350592
- Verlag: Karger Verlag
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 209 S.
- Masse: H25.5 cm x B19.2 cm x D1.5 cm 652 g
- Abbildungen: in Color:183 Tables:14
- Gewicht: 652
Bewertungen
Anmelden