Produktbild
Ailsa D. (Hrsg.) Hocking

Advances in Food Mycology

Ebook (PDF Format)

This is the proceeding of the 5th International Workshop on Food Mycology sponsored by the International Commission on Food Mycology. The workshop took place October 16-18, 2003 in Samso, Denmark.The Fifth Workshop was attended by some 35 participants, drawn from among food mycology and related disciplines around the world. The workshop was highly successful, with papers devoted to media and methods development in food mycology, as is usual with these workshops. Particular emphasis was placed on the fungi which produce mycotoxins, especially their ecology, and through ecology, potential control measures. Sessions were also devoted to yeasts a… Mehr

CHF 242.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Pitt, John I. (Hrsg.) / Samson, Robert A. (Hrsg.) / Thrane, Ulf (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-387-28391-3
  • EAN: 9780387283913
  • Produktnummer: 12823023
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 372 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'660 KB

2 weitere Werke von Ailsa D. (Hrsg.) Hocking:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.