Produktbild
Bradford Angier

Gourmet Cooking for Free

Ebook (EPUB Format)

Willow Creek Press is proud to bring back to print Bradford Angier's classic Gourmet Cooking for Free, first published in 1970.Believing that no store can supply food as fresh or nutritious as nature's own wild bounty, Angier gathered unique and delicious recipes for preparing wild game, fish and wild plants.Readers will learn and enjoy the flavor, variety and nutrition wild foods have to offer.Chapters include Big Game (venison, bear, moose, buffalo, caribou), Game Birds (grouse, duck, partridge, quail, pheasant, goose, turkey), Small Game (beaver, rabbit, squirrel), Fish (trout, Atlantic salmon, bass, pickerel, eels), Shellfish (clams, oyst… Mehr

CHF 8.35

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-62343-600-1
  • EAN: 9781623436001
  • Produktnummer: 22241232
  • Verlag: Willow Creek Press, Inc.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 272 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 2'358 KB

30 weitere Werke von Bradford Angier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.