Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.)
Surveying and Monitoring of Animal Genetic Resources: Fao Animal Production and Health Guidelines No. 7
Buch
Knowledge of animal genetic resources is fundamental to their sustainable use, development and conservation. These guidelines provide advice on how to draw up a strategy for meeting national needs for data and information on animal genetic resources. They also offer practical advice on how to plan and implement an animal genetic resources survey - covering the whole process from planning the survey to disseminating the outputs and taking the first steps in translating results into action.
CHF 39.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-106973-8
- EAN: 9789251069738
- Produktnummer: 21915445
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 156 S.
- Masse: H24.6 cm x B17.5 cm x D0.8 cm 363 g
- Auflage: New
- Gewicht: 363
100 weitere Werke von Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.