The Culinary Institute of America (Cia)
Study Guide to Accompany Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen
Buch
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999.
CHF 76.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-118-17363-3
- EAN: 9781118173633
- Produktnummer: 13107603
- Verlag: Paperbackshop Uk Import
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 48 S.
- Masse: H27.9 cm x B21.5 cm x D0.7 cm 151 g
- Auflage: 4. A.
- Gewicht: 151
22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (Cia):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.