Produktbild
The Culinary Institute of America (Cia)

Study Guide to Accompany Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

Buch

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999.

CHF 76.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-17363-3
  • EAN: 9781118173633
  • Produktnummer: 13107603
  • Verlag: Paperbackshop Uk Import
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 48 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.5 cm x D0.7 cm 151 g
  • Auflage: 4. A.
  • Gewicht: 151

22 weitere Werke von The Culinary Institute of America (Cia):


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.