Produktbild
Eddie Hernandez

Turnip Greens & Tortillas

A Mexican Chef Spices Up the Southern Kitchen

Buch

Southern fare with a Mexican flair, by the chef/co-owner of the restaurant empire that Bon Appetit called a 'Top American Restaurant'.

CHF 35.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Puckett, Susan
  • ISBN: 978-0-544-61882-4
  • EAN: 9780544618824
  • Produktnummer: 23852163
  • Verlag: Houghton Mifflin Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H25.4 cm x B20.2 cm x D2.7 cm 1'275 g
  • Abbildungen: Hardback - Paper Over Boards; full color photographs throughout
  • Gewicht: 1275

Über den Autor


Born in Monterrey, Mexico, EDDIE HERNANDEZ is the executive chef of Taqueria del Sol.  He and his business partner, Mike Klank, were nominated for a 2017 James Beard Outstanding Restaurateur Award. His recipes have appeared in Bon Appétit, Food & Wine, Southern Living, and Garden & Gun. SUSAN PUCKETT, the former food editor of the Atlanta Journal-Constitution, writes for Eating Well, National Geographic Traveler, and Atlanta Magazine.

1 weiteres Werk von Eddie Hernandez:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.