Produktbild
Virginia (Hrsg.) Lanzotti

Flavour and Fragrance Chemistry

Buch

The volume deals with several aspects of the chemistry of both synthetic and natural organic compounds related to flavours and fragrances. It presents very recent results, some of them previously unpublished, and findings related to the chemistry of flavours and fragrances. It is organized in four sections: flavours and fragrances of foodstuffs, essential oils and other natural products from plants, applied aspects of flavour and fragrance production and detection, analytical aspects of flavour and fragrance isolation and identification. It should be of interest to academic and applied scientists in the field of organic chemistry, p… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Taglialatela-Scafati, Orazio (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7923-6211-1
  • EAN: 9780792362111
  • Produktnummer: 2130377
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 276 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D1.9 cm 582 g
  • Auflage: 2000
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 582

4 weitere Werke von Virginia (Hrsg.) Lanzotti:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.