Produktbild
Ipek (Hrsg.) Goktepe

Probiotics in Food Safety and Human Health

Ebook (PDF Format)

The discovery of new and previously unknown organisms that cause foodborne illness makes it essential for scientists, regulators, and those in the food industry to reconsider their traditional approaches to food preservation. A single source reference that can provide the latest practical information on how to deal with the range of probiotic health issues that have recently arisen would be invaluable to have. Probiotics in Food Safety and Human Health is that resource. It presents an in-depth characterization and diagnosis of probiotic strains and their mechanisms of action in humans, explains the role food applications have in the develop… Mehr

CHF 70.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Juneja, Vijay K. (Hrsg.) / Ahmedna, Mohamed (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-2757-0
  • EAN: 9781420027570
  • Produktnummer: 18418502
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 512 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'809 KB

2 weitere Werke von Ipek (Hrsg.) Goktepe:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.