Produktbild
Liangli (Lucy) (Hrsg.) Yu

Food Safety Chemistry

Toxicant Occurrence, Analysis and Mitigation

Ebook (PDF Format)

A comprehensive examination of the chemistry of food toxicants produced during processing, formulation, and storage of food, Food Safety Chemistry: Toxicant Occurrence, Analysis and Mitigation provides the information you need to develop practical approaches to control and reduce contaminant levels in food products and food ingredients, including c

CHF 70.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Wang, Shuo (Hrsg.) / Sun, Bao-Guo (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4665-9795-2
  • EAN: 9781466597952
  • Produktnummer: 18431085
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'266 KB

2 weitere Werke von Liangli (Lucy) (Hrsg.) Yu:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.