Food Safety Chemistry
Toxicant Occurrence, Analysis and Mitigation
A comprehensive examination of the chemistry of food toxicants produced during processing, formulation, and storage of food, Food Safety Chemistry: Toxicant Occurrence, Analysis and Mitigation provides the information you need to develop practical approaches to control and reduce contaminant levels in food products and food ingredients, including c
CHF 70.30
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Wang, Shuo (Hrsg.) / Sun, Bao-Guo (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4665-9795-2
- EAN: 9781466597952
- Produktnummer: 18431085
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 344 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 9'266 KB
2 weitere Werke von Liangli (Lucy) (Hrsg.) Yu:
Bewertungen
Anmelden